We are passionate about educating the medical community.

E-Learning

De afgelopen jaren is het aantal studenten dat gebruik maakt van E-learning als ondersteuning bij hun studies, enorm gestegen.

De factoren die deze veranderingen op gang hebben gebracht in de leeromgeving zijn voornamelijk te danken aan de financiële druk. Bezuinigingen op het financieren van universiteiten hebben ertoe geleid dat de instellingen efficiëntere methodes van het opleiden van hun studenten moesten vinden, maar ook om hun markt in het buitenland uit te breiden. E-learning wordt veel gebruikt door studenten uit een niet Engels sprekend land.
Bovendien, doordat de studenten ontevreden zijn over het ‘overdreven geprijsde cursusmateriaal’ wenden studenten zichzelf naar E-learning methodes.
Uit een recent onderzoek, uitgevoerd door de National Union of Students en CourseSmart, bleek dat 81% van de studenten in het hoger onderwijs van mening zijn, dat leerboeken gratis inbegrepen moeten zijn bij de initiële cursus. Hiernaast gebruikt 95% van de ondervraagde jongeren E-learning om hen te helpen bij hun studie.