We are passionate about educating the medical community.

De Toekomst

De toekomst

NASKHO bestaat al 53 jaar, en heeft het bestuur besloten dat de tijd rijp is voor innovatie. Continuous professional education is een van de speerpunten van het bestuur.

Medische professionals zijn gebaat met continue ontwikkeling op onderwijs gebied. Voor NASKHO uit dit zich als eerste natuurlijk in de kwaliteit van onderwijs. Het continu vernieuwen van de kennis van de medische professional is essentieel voor het uitvoeren van zijn of haar vak, en, omdat het geven van onderwijs ook een belangrijk onderdeel is van dit vak, wil NASKHO hen de mogelijkheid bieden te leren hoe zij deze kennis op een pedagogisch verantwoorde wijze kunnen overdragen.

Ook discipline overstijgend onderwijs is een onderwerp waar het bestuur zich in verdiept. Medische ethiek en medisch recht zijn hier voorbeelden van.

De komende jaren wil NASKHO e-learning modules gaan aanbieden. Zelf gemaakt, met onderwerpen relevant voor de regio, maar ook in samenwerking met universitaire ziekenhuizen uit de rest van de wereld. Deze e-learning modules zijn bedoeld voor artsen van de toekomst maar ook voor de verpleegkundigen en de specialisten in de regio.

Ook het online kunnen volgen van congressen staat op het wensenlijstje van de NASKHO. In deze regio is het niet altijd eenvoudig een congres te bezoeken. Online congresbezoek bespaart tijd en geld.

Dit soort zaken vergen naast geld, veel tijd. Om kwaliteit te kunnen bieden moeten deze onderwerpen zorgvuldig worden opgebouwd. U hoort er in de toekomst zeker meer van!