We are passionate about educating the medical community.

Hoe kan ik me inschrijven?

Hoe kan ik inschrijven?

Welkom op de pagina Hoe kan ik inschrijven! Hier zullen we een stapsgewijze handleiding doorlopen over hoe u zich op de nieuwe NASKHO-website kunt inschrijven voor een conferentie.

Als dit de eerste keer is dat u zich inschrijft voor een conferentie, moet u het formulier " Maak aan je eigen NASKHO profiel” invullen. (Rechtsboven/ bovenaan op de startpagina). Nadat u dit heeft ingediend, bent u automatisch ingelogd. Is dit niet uw eerste keer, dan moet u eerst inloggen door op de inlogknop naast de eerste registratie te klikken. Zodra u bent ingelogd, kunt u doorgaan!

Stap 1) Wanneer u zich op de startpagina van de site bevindt, heeft u een aantal opties om een ​​conferentie uit te zoeken. De eerste en gemakkelijkste optie is om op de blauwe knop Conference List op de startpagina in de rode strook te klikken. De tweede optie is om bovenaan de pagina op het menu Conferenties te klikken. Het menu Conferenties bevindt zich tussen Onderwijs en Contact. De laatste optie is om het te selecteren in de zijbalk Upcoming conferences aan de rechterkant van de pagina. Pas op dat u het niet verwart met Upcoming Clinical Conferences, en weet ook dat deze zijbalk niet alle aankomende conferenties zal tonen als er meer dan 6 aankomende conferenties zijn.

Stap 2) Als u besloten heeft voor welke conferentie u zich wilt inschrijven, wordt u naar de overzichtspagina doorverwezen. Op deze pagina ziet u alle details over de conferentie van de locatie staan, de tijdbalk en het programma. Bovenaan de overzichtspagina ziet u links een blauwe knop met de tekst “ENROLL”. Klik dan op deze knop.

Stap 3) U bevindt zich nu bij de “cart” voor het aanmeldingsproces. Op de eerste pagina ziet u welke tickets u kunt selecteren. Afhankelijk van het type evenement, zijn de tickets voor elke sessie of is er slechts één voor de hele conferentie. Het enige dat u hoeft te doen, is selecteren voor welke tickets/ sessies u zich wilt inschrijven. Als u klaar bent, klikt u op “Next”. U wordt naar stap 4 of 5 geleid.

Stap 4) Als de voortgangsbalk bovenaan de pagina alleen een groen vinkje heeft boven geselecteerde tickets en ticketgegevens, dan bent u op de juiste stap. Als u een groen vinkje hebt bij het selecteren van tickets, ticketgegevens en “Next”, ga dan naar stap 5. De pagina met ticketdetails is iets dat u meestal niet zult zien. De pagina met ticketdetails zal alleen verschijnen voor conferenties die maar 1 ticket hebben voor de hele conferentie en waar de inbegrepen zijn, of als je een specifieke workshop voor de specifieke dag moet kiezen. Deze pagina is een formulier waarin u alleen hoeft te selecteren welke sessies of workshops u wilt bijwonen. Deze opties voegen niets toe aan de prijs. Als u klaar bent met het selecteren van uw opties, klikt u op “Next”.

Stap 5) U komt nu op de “Cart” pagina. Op deze pagina kunt u de door u geselecteerde tickets en de totale prijs bekijken. Houd er rekening mee dat als u specifieke kortingen heeft op basis van het door u gekozen beroep, deze hier niet worden berekend. Ze worden op de volgende pagina berekend. Alleen “early bird” korting wordt op deze pagina berekend. Als u klaar bent met het bekijken van uw “Cart”, klikt u op “Checkout”.

Stap 6) U komt nu in het “Checkout” scherm. Uw voornaam, achternaam en e-mailadres zouden al voor u moeten zijn ingevuld. Als er correcties moeten worden aangebracht, breng dan nu wijzigingen aan. Onder hen ziet u een veld voor Accreditatie. Als u een BIG registratienummer of een CMC -badgenummer heeft, selecteer er dan een van de twee. Als u deze niet heeft, kiest u “Not applicable”. Onder dat veld voert u uw BIG- of CMC-badgenummer in. Als u “Not applicable” heeft gekozen, voer dan “Nee” in het veld. Onder deze velden staat het couponveld. U hoeft hier niets in te voeren. Als u een beroepskorting voor uw account heeft, wordt automatisch een kortingsbon voor u toegepast. Verwijder de kortingsbon niet als deze voor u van toepassing is, anders moet u de pagina vernieuwen om deze opnieuw op u te laten toepassen. Op de coupon staat hoeveel er van de totale prijs wordt afgetrokken. Onder het couponveld staat de betalingsmethode. Online betalen betekent dat u online betaalt met een Credit Card zodra u op afrekenen klikt. Alle andere betalingsmethoden worden gedaan op het kantoor van NASKHO of via een bankoverschrijving. Als u voor online betalen kiest, ga dan naar stap 7.1 in plaats van stap 7. Als u zich inschrijft voor een gratis conferentie, maakt de betaalmethode die u kiest niet uit, aangezien deze u automatisch zal goedkeuren voor de conferentie. Houd er rekening mee dat u uw betaalmethode niet meer kunt wijzigen nadat u heeft afgerekend. Als u klaar bent met het selecteren van uw betaalmethode, vinkt u de rode knop “Pay” aan om de totale prijs te zien en klikt u erop als u klaar bent met het bevestigen van de prijs.

Stap 7) De enige betalingsmogelijkheid is online via creditcard, tijdens het registreren. Gefeliciteerd, je hebt eindelijk het aanmeldingsproces voor de conferentie voltooid! Het enige dat u nu hoeft te doen, is de stappen op het scherm volgen voor de online payment, zodat u goedgekeurd kunt worden voor de conferentie. Als u de stappen op het scherm niet volgt, wordt u niet goedgekeurd voor de conferentie. Zodra u de stappen voor de door u gekozen betaalmethode heeft voltooid, zal NASKHO u handmatig goedkeuren voor de conferentie. U bent dan klaar met het afrekenen en hoeft alleen nog maar te wachten op de conferentiedag. Meer informatie vindt u in de e-mail die u ontvangt.

Dat is alles voor wat betreft het inschrijven en betalen via de nieuwe NASKHO-site. Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op, zodat we u kunnen helpen met het beantwoorden van uw vragen.