We are passionate about educating the medical community.

Moeder en kindzorg op de eilanden

On May 21, 2022
Posted by Luigia Baerecke
Categories: Symposium
Hits: 521

Moeder en kindzorg op de eilanden

De inschrijfpagina zal tzt op onze website: https://www.medikoantiano.com verschijnen. 

Zaterdag 25 mei aanstaande organiseren wij als AMA een online nascholing van 15:00-18:00 uur Nederlandse tijd en 9:00-12:00 uur Caribisch Nederlandse tijd met als onderwerp ‘Moeder en kindzorg op de eilanden’.

Onze eerste spreekster is Shirley Lo-A-Njoe, kindercardioloog werkzaam in het Curaçao Medical Center (CMC) en het Horacio Oduber Hospital (HOH) te Aruba. Ze zet zich tevens in voor de kindercardiologische zorg op de overige eilanden van het Koninkrijk én Suriname. Zij zal ons iets vertellen over de samenwerkingen tussen de eilanden op het gebied van kindergeneeskunde en de visie voor de toekomst. Onze volgende spreker is Daphne Moreta, gynaecoloog met aandachtsgebied prenatale diagnostiek in het Horacia Oduber Hospital (HOH) te Aruba. Zij zal zich meer richten op het gebied van foetale afwijkingen en perinatale zorg. De derde spreker is Lindy Janssen, algemeen kinderarts in het Curaçao Medical Centre (CMC) en zij zal zich richten op het onderwerp koorts e.c.i. bij jonge kinderen.
Deze nascholing is relevant voor zowel eerste- als tweedelijns zorgverleners. Accreditatie is aangevraagd voor alle BIG-geregistreerde artsen, maar alle zorgprofessionals met interesse in dit onderwerp zijn welkom. Inschrijven voor dit evenement kan te zijner tijd via het inschrijfformulier op onze website http://medikoantiano.com.
Hopende jullie in groten getale te mogen ontvangen op deze leerzame nascholing.
Met vriendelijke groet,

Lezingencommissie AMA